Ramada

Luksuzni hotelski kompleks sa jednim od najvećih zatvorenih akva parkova u Evropi, nalazi se u severnom delu Budimpešte, na autoputu M0, 10-tak kilometara od centra grada, u Pešti, neposredno pored "Megyeri" mosta (gradskim prevozom oko 25 minuta). Otvoren je 2008. godine, na površini od 8 hektara. Hotel ima 261 sobu (223 sobe, 28 junior suita, 8 apartmana, 2 predsednička apartmana) u glavnoj zgradi i 48 apartmana koji se nalaze u apartmanskoj zgradi, koja je hodnikom povezana sa glavnom zgradom.

Hotelski sadržaj: hotel poseduje otvoreni parking, garažu (uz doplatu), restoran, pab sa terasom, lobi bar, bar na bazenu, kongresni centar, besplatan transfer hotel-Trg heroja-hotel. Zabavni centar je povezan sa hotelom i nalazi se ispod apartmanske zgrade. Poseduje salu za projekciju filmova, plazma TV, DVD, sobu za igranje karata, bilijar, aparate sa igricama, prostoriju za igranje dece.

Oriental Spa: kružno kupalište, pregrađeno staklenim zidovima, ima i otvoreni deo koji radi tokom čitave godine i spojeno je sa Svetom Sauna koja sadrži hamam, finsku saunu, parno kupatilo i prijatan prostor za opuštanje. U ponudi "wellness" centra su i različiti tretmani i masaže, kao što su klasične, tajlandske i "watsu" masaže.

Beauty centar: nudi različite tretmane i beauty programe kao i usluge moderno opremljenog frizerskog salona.

Fitnes centar: veoma prostran i opremljen najsavremenijim spravama za vežvanje. Za ljubitelje grupnog vežbanja svakodnevno se organizuju treninzi pod vođstvom kvalifikovanih i obučenih trenera, koji garantuju dobru atmosferu i zdrav trening. Jedan od najvećih zatvorenih vođenih tematskih parkova u Evropi, nudi nezaboravnu zabavu posetiocima svih uzrasta tokom čitave godine.

Akva park: prekriven kupolom prečnika 72 m, a ova monumentalna replika Angkor hrama okružena mostovima, kulama i bazenima već na prvi pogled oduzima dah. Jedinstveni kompleks ima 17 bazena, a unutrašnji bazen povezan je sa zagrejanim spoljašnjim bazenom. Kompleks ima i bazen sa talasima, kao i bazen za surfovanje i veliki broj tobogana. U sastavu akva parka postoji i "Svet Sauna", uređen u orijentalnom stilu i dizajniran tako da pruža maksimalnu relaksaciju. Gostima su na raspolaganju tepidarijum, finska sauna, infra sauna, bio sauna, kristal ili ruska sauna. Hidroterapija u Kneipovoj stazi bazirana je na nežnim impulsima koje proizvodi topla i hladna voda i koja veoma povoljno utiču na metabolizam i poboljšanje cirkulacije.

"Aquaworld": jedan od najvećih tematskih vodenih parkova u Evropi, sa direktnim pristupom iz hotela. Raznovrsni sadržaji garantuju dobru zabavu za posetioce svih uzrasta tokom cele godine: planinska reka, 11 tobogana sa ukupnom dužinom od 1 km, vodene površine namenjene sportskim rekreativcima, 3 metra visoka kula sa skakaonicom, bazen sa talasima, bazen za surfovanje, nekoliko đakuzi bazena, kneipp. Zatvoreni bazeni su povezani sa otvorenim bazenom koji se greje. Kompleks ima restoran i bar, poseban deo "Svet sauna", garderobu, toalete, terasu za sunčanje, ležaljke. Poseban deo vodenog parka "Kid's World" specijalno je dizajniran i namenjen najrazličitijim potrebama i zabavi za decu i satoji se od bazena različitih dubina, dečjih tobogana, kuće za igranje i prostora za proslave.

Smeštaj u glavnoj zgradi

Sobe: (25-29 m2), maksimalno 2 odrasle osobe i dete do 7 godina, mogućnost spojenih soba, ima: francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, kupatilo sa fenom (kada ili tuš), bade mantil, klima, flat screen TV, PAY TV, radio, telefon, mini-bar, besplatan Wi-Fi internet, sef.

Junior suite: (43 m2), maksimalno 2 odrasle osobe i 2 deteta do 14 god. (ili 3 odrasle osobe), ima: francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada ili tuš), bade mantil, klima, flat screen TV, PAY TV, radio, telefon, mini-bar, besplatan Wi-Fi internet, sef.

Suite: (54 m2), ima: francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada ili tuš), bade mantil, klima, flat screen TV, PAY TV, radio, telefon, mini-bar, besplatan Wi-Fi internet, sef.

Predsednički suite: (76 m2), ima: dnevnu i spavaću sobu, francuski ležaj, kupatilo (kada ili tuš), dva toaleta, dva balkona sa pogledom na Budim, aparat za kafu i čaj, bade mantil, fen, klima, flat screen TV, PAY TV, radio, telefon, mini-bar, besplatan Wi-Fi internet, sef.

Smeštaj u apartmanskoj zgradi

Apartman sa 2 prostorije: (50-56 m2), maksimalno 2 odrasle osobe i 2 deteta do 14 godina (ili 3 odrasle osobe), ima: jednu odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada ili tuš), bade mantil, klima, flat screen TV, PAY TV, radio, telefon, mini-bar, besplatan Wi-Fi internet, sef.

Apartman sa 3 prostorije: (90-95 m2), maksimalno 4 odrasle osobe i 2 deteta (ili 5 odraslih osoba), ima: dve odvojene spavaće sobe, svaka sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada ili tuš), bade mantil, klima, flat screen TV, PAY TV, radio, telefon, mini-bar, besplatan Wi-Fi internet, sef.

Usluga ishrane: doručak i večera na bazi samoposluživanja sa izborom više jela.

Website: www.ramadaresortbudapest.hu/en


Cenovnik