Qawra

Republika Malta je ostrvska država sastavljena od pet ostrva u Mediteranskom moru, južno od Sicilije (80 km). Najveće ostrvo je Malta, zatim Gozo, Comino, Cominotto i Filfla. Ceo arhipelag broji 400.000 stanovnika, površina celog arhipelaga je 316 km2, a dužina obale je 137 km. Na arhitekturu Malte su ostavili traga Feničani, Rimljani, Vizantijci, Arapi, Francuzi i Britanci, koji su ovde imali koloniju do sticanja nezavisnosti 1974. godine. Glavni grad je Valeta - grad tvrđava iz XVI veka, a aerodrom je udaljen 6 km od grada. Najveći turistički centri su Slima i St. Julians, sa stenovitim obalama.

Burgibba i Qawra je na severoistoku ostrva, u zalivu St. Paul, na 30 min. vožnje od Valete (18 km). Živopisno mesto sa mnoštvom taverni, pabova, prodavnica i šetalištem uz more, koje ga spaja sa ribarskim mestom St. Pol. Obala je stenovita, a peskovita plaža Meliha je udaljena 20-tak minuta vožnje. Od aerodroma je udaljen 17 km.Canifor 4*


Kontakt telefon: +356 215 82 780/9

Lokacija: nalazi se 150 m od Qawra promenade i kamenite plaže, 50 m od autobuske stanice, nedaleko od centra Buggibe, prodavnica, restorana i barova.

Hotelski sadržaj: glavni restoran, picerija, kafe, bar, internet, frizerski salon, bilijar, društvene igre, rent-a-car.

Sobe: 150 standardnih i 20 superior soba, kupatilo (tuš/kada/wc), fen, klima uređaj, telefon, radio, SAT TV, mini frižider i sef.

Sport i zabava: ljubiteljima sportskih aktivnosti dostupan je otvoreni bazen sa đakuzijem, bazen za decu, terasa za sunčanje, zatvoreni bazen, sauna, prostorije za masažu i fitnes centar.

Website: www.canifor.comCenovnik