Pilion

Pilion - prelepo poluostrvo koje se nalazi u centru Grčke, između Atine i Soluna, oko 800 km od Beograda, u blizini grada Volosa. To je oblast neverovatne lepote, u kojoj se smenjuju visoke planine sa bogatom vegetacijom i kristalno čisto more sa dugim peščanim plažama. Plaže Piliona su "drago kamenje", kombinujući svežinu borove šume i dubokog plavo-zelenog Egejskog mora ... Kala Nera je svakako najpoznatije turističko mesto sa dugačkom šljunkovitom plažom i velikim brojem restorana, taverni, poslastičarnica i sadržaja za svaki uzrast. Na svega 20 km se nalazi grad Volos, kulturni i poslovni centar regije Pilion.Vila Olimpion


Lokacija: 100 m od mora, u samom centru Kala Nare.

Studio 02: smešteni su u prizemlju i na prvom spratu i poseduju francuski krevet (ili dva standardna kreveta), kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba), kupatilo sa tuš kadom, fen za kosu, sef, SAT TV, klima uređaj i terasu sa garniturom za sedenje.

Studio 03: smešteni su u prizemlju i na prvom spratu, poseduju francuski krevet (ili dva standardna kreveta), treći standardni krevet, kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba), kupatilo sa kadom, SAT TV, klima uređaj i terasu sa garniturom za sedenje. Klima je uključena u cenu.


Vila Magani


Lokacija: 70 m od plaže, u samom centru Kala Nare.

Apartman 02/03: nalaze se u prizemlju i poseduju, na donjem nivou, dnevnu sobu sa trosedom i kuhinjskim delom (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba), TV, a na gornjem nivou se nalazi kupatilo (kada/tuš/wc), spavaća soba sa francuskim i jednim standardnim krevetom, klima uređajem, balkonom. Klima se doplaćuje 4 evra dnevno po apartmanu.


Vila Iren


Lokacija: 100 m od mora, u samom centru Kala Nare.

Studio 02/03: smešteni su na prvom i drugom spratu i poseduju francuski i jedan standardni krevet, kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba), kupatilo sa tuš kadom, TV, klima uređaj, balkon.

Apartman 04: smešteni su na prvom i drugom spratu i poseduju dve odvojene spavaće sobe sa po dva odvojena standardna kreveta, TV, klima uređaj i sopstveno kupatilo (tuš/kada). Obe sobe imaju izlaz na balkon, koji je zajednički za ceo apartman. Kuhinja je zasebna prostorija i poseduje frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba.


Vila Olga


Lokacija: 500 m od plaže, na samoj obali mora.

Studio 02/03: nalaze se u prizemlju i poseduju 3 odvojena standardna kreveta, kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba), kupatilo sa tuš kadom, TV, klima uređaj (uključen u cenu), balkon.


Vila Filipos


Lokacija: 250 m od plaže, u živopisnom mestu Afisos, na 250 m od Abovos plaže. Vila ima Wi-Fi koji je besplatan u periodu jun-septembar.

Studio 02: smešteni su u prizemlju i prvom spratu i poseduju dva standardna odvojena kreveta i kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba, aspirator), kupatilo sa tuš kadom, TV, klima uređaj (uključen u cenu), balkon.

Apartman 04: sastoji se iz dve spavaće sobe i kuhinje kao zasebne prostorije. Svaka soba ima dva standardna ležaja (postavljena jedan do drugog), TV, klima uređaj (uključen u cenu) i balkon. Kuhinja je opremljena frižiderom, rešoom sa dve ringle, posuđem i priborom (za odgovarajući broj osoba) i aspiratorom. Poseduje kupatilo sa tuš kadom.


Nirvana 2*+


Lokacija: nalazi se u samom centru živopisnog mesta Kala Nera koje je udaljeno 19 km od Volosa, 10-tak metara od plaže.

Hotelski sadržaj: recepcija, bar, restoran, TV sala, taverna, "room" servis, servis za pranje odeće.

Sobe: kupatilo (tuš/wc), fen, klima uređaj (uključen u cenu), sef, frižider, balkon ili francuski balkon.


Leda 3*


Lokacija: nalazi se u živopisnom mestu Horto (udaljen od Volosa 46 km). Hotel je sagrađen u amfiteatralnom stilu i sastoji se od više manjih zgrada sazidanih u arhitektonskom stilu Piliona.

Hotelski sadržaj: kompleks ima restoran i bar na plaži, bazen, dečji bazen, đakuzi, saunu, dečje igralište, teniski teren, mini golf, bežični internet, mogućnost mnogobrojnih sportova na vodi.

Smeštaj: hotel pruža mogućnost smeštaja u apartmanu, studiju ili sobi.

Sobe: sve sobe su smeštene u gornjem delu kompleksa, među maslinama i bujnom vegetacijom, od plaže su udaljene od 50 do 100 m. Poseduju balkon ili manji plato ispred sobe (sa garniturom za sedenje, sa prelepim pogledom na more), kupatilo sa kadom/wc, fen za kosu, klima uređaj (uključen u cenu), SAT TV, frižider, bežični internet, sef.

Studio 02: studiji se nalaze u središnjem i donjem delu kompleksa, od plaže udaljeni do 60 m. Svi imaju svoja sopstvena manja dvorišta ili balkone sa predivnim pogledom na more, kupatilo sa kadom/wc, fen za kosu, čajna kuhinju sa frižiderom, klima uređaj (uključen u cenu), SAT TV, bežični internet, sef.

Apartman 04: apartmani se nalaze u središnjem i donjem delu kompleksa, od plaže udaljeni do 60 m. Poseduju svoja sopstvena manja dvorišta ili balkone sa predivnim pogledom na more, u spavaćoj sobi nalaze se dva kreveta ili jedan francuski, u dnevnoj sobi se nalaze dva kreveta, kupatilo sa kadom/wc, fen za kosu, čajna kuhinja sa frižiderom, klima uređaj, SAT TV, bežični internet, sef.

Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni).


Saily 2*+


Lokacija: nalazi se u mestu Koropi, od Kale Nere udaljen 2 km, a od Volosa 21 km, na 400 m od plaže.

Hotelski sadržaj: restoran, sef na recepciji, bazen sa barom.

Smeštaj: hotel pruža mogućnost smeštaja u apartmanu, studiju ili sobi.

Sobe: kupatilo (tuš/wc), klima uređaj (doplaćuje se 5 evra), TV.

Ishrana: polupansion - doručak i večera (buffet servis (švedski sto)).


Katia


Lokacija: nalazi se u mestu Afisos, od Kale Nere udaljen 6 km, a od Volosa 25 km, na 400 m od Abovos plaže.

Hotelski sadržaj: restoran, recepcija.

Smeštaj: hotel pruža mogućnost smeštaja u apartmanu, studiju ili sobi.

Sobe: kupatilo (tuš/wc), fen, klima uređaj, TV, sef, frižider, telefon, terasa.

Usluga: noćenje sa doručkom.Cenovnik