Vila Maria


Lokacija: nalazi se u mirnom delu Dasije, ispod glavnog puta, udaljena od plaže 200 m. U blizini se nalazi supermarket. Od aerodroma i grada Krfa udaljena je 14 km.

Studio: soba sa krevetima za dve osobe, kuhinjska niša (osnovno posuđe, mini šporet sa 2 ringle, rerna, frižider), kupatilo (tuš/WC), SAT TV, ventilator, balkon. Svi studiji se nalaze u prizemlju.

Apartman: soba sa krevetom za dve osobe, odvojena soba sa krevetom i foteljom na razvlačenje (za dete do 12 god.) izdvojena kuhinjska niša (osnovno posuđe, mini šporet sa 2 ringle, rerna, frižider), kupatilo (tuš/WC), SAT TV, ventilator, balkon. Apartmani se nalaze na spratu. Peškiri i posteljina se menjaju jednom u toku boravka.


Vila Vasilis


Lokacija: u mirnom delu Dasije na samoj plaži, u blizini hotela "Chandris". Od aerodroma i grada Krfa udaljena je 12 km.

Sobe: soba sa krevetima za dve ili tri osobe, kuhinjska niša (osnovno posuđe, mini šporet sa dve ringle, frižider), kupatilo (tuš/WC), SAT TV, klima uređaj (uključen u cenu), Wi-Fi (uključen u cenu), balkon. Svi studiji se nalaze na spratu. Peškiri i posteljina se menjaju jednom u toku boravka.


Vila Artemis


Lokacija: u mirnom delu centra Dasije, udaljena od mora 200 m i 400 m od plaže hotela "Chandris". Nalazi se 10 km od grada Krfa.

Apartman 02: spavaća soba sa po 2 standardna ležaja, TV, klima uređaj, dnevni boravak sa rasklopivim ležajem, trpezarijskim stolom i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, štednjak sa 2 ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), kupatilo (tuš/WC), balkon.

Apartman 04: dve odvojene spavaće sobe sa po 2 standardna ležaja, TV, klima uređaj, dnevni boravak sa rasklopivim ležajem, trpezarijskim stolom i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, štednjak sa 2 ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), kupatilo (tuš/WC), balkon.


Vila Sotiris


Lokacija: nalazi se u centru Kasiopija, na 100 m iznad glavnog trga. U blizini vile nalazi se veliki bazen sa delom za decu. Udaljena je od plaže "Bataria" 300 m.

Sobe i apartmani: jedna ili dve spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa dodatnim standardnim ležajem, trpezarijskim stolom i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, aparat za kafu, štednjak sa dve ringle i rernom, aspirator, posuđe za odgovarajući broj osoba), kupatilo (tuš/WC), balkon.


Vila Aleksandra 1, 2, 3


Lokacija: smešten neposredno uz glavnu ulicu, u mirnom delu Dassie, udaljen od plaže 600 m, a od centra Dassie 400 m.

Sadržaj: kompleks od 3 apartmanske kuće.

Aleksandra 1: 12 apartmana.

Apartman 02: soba sa 2 ležaja i mogućnost trećeg pomoćnog rasklopivog ležaja, odvojena kuhinja (frižider, sudopera, štednjak sa 2 ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), klima uređaj (uz doplatu), TV, kupatilo, balkon.

Aleksandra 2: 6 studija.

Studio 02: soba sa 2 ležaja, odvojena kuhinja (frižider, sudopera, štednjak sa 2 ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), klima uređaj (uz doplatu), TV, kupatilo (tuš/WC), balkon.

Aleksandra 3: 2 apartmana i 4 ukusno uređena studija.

Studio 02: soba sa 2 ležaja, odvojena kuhinja (frižider, sudopera, štednjak sa 2 ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), klima uređaj (uz doplatu), TV, kupatilo (tuš/WC), balkon.

Apartman 02+1: soba sa 2 ležaja i treći ležaj (za dete u zasebnoj sobi), odvojena kuhinja (frižider, sudopera, štednjak sa 2 ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), klima uređaj (uz doplatu), TV, kupatilo (tuš/WC), balkon.


Vila Eli


Lokacija: nalaze se u centru mesta Kasiopi, iza same promenade, udaljena od plaže "Bataria" 5 minuta hoda.

Sadržaj: sastoji se od 2 vile: Eli 1 i 2.

Apartman: 2 spavaće sobe, dnevni boravak sa trpezarijskim stolom i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, aparat za kafu, šporet sa 4 ringle i rernom, aspirator, posuđe za odgovarajući broj osoba), kupatilo (tuš/WC), balkon.


Vila Limani


Lokacija: nalazi se iznad samog šetališta.

Sadržaj: bazen sa ležaljkama i suncobranima, velika terasa, poslastičarnica.

Studio 02: dvokrevetni sa balkonom ili zajedničkom terasom, kompletno opremljena kuhinjska niša, klima uređaj.

Apartman 04: 2 dvokrevetne spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja (šporet, frižider, kompletno posuđe, trpezarijska garnitura), 2 kupatila, klima uređaj (uz doplatu), terasa sa garniturom za sedenje.


Vila Andreas


Lokacija: u samom centru Kasiopija, 100 m od centra, 250 m od gradske plaže. U blizini postoji bazen koji gosti mogu da koriste uz konzumaciju pića za "pool" barom.

Studio 02: 2 standardna ležaja, kuhinjski deo (frižider, sudopera, šporet sa 2 ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), kupatilo sa tuš kadom, terasa sa garniturom za sedenje.

Apartman 04: dve odvojene spavaće sobe sa po 2 standardna ležaja, odvojen kuhinjski deo (frižider, pećnica, sudopera, trpezarijski sto, stolice), balkon sa garniturom za sedenje.


Vila Mariana


Lokacija: u mirnoj ulici u centru Kasiopija, 50 m od gradske plaže. Uz samu vilu se nalazi i "pool" bar sa velikim bazenom koji se koristi za konzumaciju pića.

Studio 02: 2 standardna ležaja, kuhinjski deo (frižider, sudopera, rešo sa 2 ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), kupatilo sa tuš kadom, terasa sa garniturom za sedenje.