Golden Bay

Republika Malta je ostrvska država sastavljena od pet ostrva u Mediteranskom moru, južno od Sicilije (80 km). Najveće ostrvo je Malta, zatim Gozo, Comino, Cominotto i Filfla. Ceo arhipelag broji 400.000 stanovnika, površina celog arhipelaga je 316 km2, a dužina obale je 137 km. Na arhitekturu Malte su ostavili traga Feničani, Rimljani, Vizantijci, Arapi, Francuzi i Britanci, koji su ovde imali koloniju do sticanja nezavisnosti 1974. godine. Glavni grad je Valeta - grad tvrđava iz XVI veka, a aerodrom je udaljen 6 km od grada. Najveći turistički centri su Slima i St. Julians, sa stenovitim obalama.Radisson Blu Resort 5*


Kontakt telefon: +356 213 74 894

Lokacija: hotel se nalazi u mirnom delu St. Georges zaliva, nadomak St. Julians i pruža gostima mogućnost mirnog odmora pored mora.

Hotelski sadržaj: 3 restorana, 4 bara, frizerski salon, menjačnica, rent-a-car, prodavnica.

Sobe: ima 252 sobe (uređena je po najvišim standardima hotela 5*), kupatilo (kada ili tuš/wc), fen, balkon, klima uređaj, SAT TV, telefon, mini-bar, sef, presa za peglanje, internet i pribor za čaj i kafu.

Sport i zabava: gostima su na raspolaganju tri otvorena bazena (dva sa slanom vodom), dva dečja bazena, zatvoreni bazen, đakuzi, teretana, sauna, razne masaže i tretmani lepote, dva teniska terena i ronilački centar.

Website: www.radissonblu.com/stjuliansresort-malta/Cenovnik