Les 2 Alpes

>Jedno od najpopularnijih francuskih skijališta, smešteno je u srcu južnih i severnih Alpa, 75 km od Grenobla. Ističe se sa 250 sunčanih dana tokom godine i najvećim skijaškim glečerom u Evropi. Sam centar se nalazi na 1.650 m.n.v., dok staze, u ukupnoj dužini od 225 km, dosežu do 3.600 m.n.v. Visok kvalitet snega i razni tipovi staza, pogodni su kako za početnike, tako i za ljubitelje ekstremnog skijanja i novih disciplina.

Na visini od 2.600 m se nalazi "snow" park, raj za snoubordere i skijaše željne izazova. Veliki broj prodavnica, barova, restorana, noćnih klubova upotpunjuju boravak u ovom skijalištu i čine ga posebno interesantnim mladima. U ponudi su i klizalište, bazen, "wellness" centar, bioskop, kao i transfer do Grenobla ili do obližnjeg skijališta "Alpe D'Huez", koje je poznato po najdužoj crnoj stazi na svetu.

Putni pravac: Beograd-Ljubljana-Venecija-Milano-Torino-Briancon-Col de Lotaret-Les 2 Alpes.

Udaljenost: cca 1.320 km.

Website: www.les2alpes.comApartmani Les Residences 1650 - 2 supp*


Lokacija: apartmani se nalaze u centru Les 2 Alpes-a, na nekoliko koraka do žičare.

Studio (za 2 osobe): površine (9-15 m2), sadrži krevet na razvlačenje za 2 osobe, komplet opremljenu kuhinju i kupatilo sa WC-om.

Studio (za 4 osobe): površine (15-35 m2) je opremljen sa krevetom na razvlačenje za dve osobe i krevetom na sprat, a svaki ima kompletno opremljenu kuhinju, balkon i kupatilo sa WC.om.

Apartman (za 6 osoba): površine (35-50 m2) opremljen je balkonom, dnevnim boravkom sa krevetom na razvlačenje za dve osobe, kabinom sa krevetom na sprat i spavaćom sobom sa francuskim krevetom ili 2 zasebna kreveta, kao i kupatilom sa WC-om.Cenovnik